Goran Bošnjakov

Tattoo srbija

Moja želja da tetoviram se javila pre razvitka tattoo scene u Srbiji, te sam morao da se snalazim i da sam pravim opremu. Sredinom devedesetih napravio sam mašinicu od vokmena i patentice, a iglu je menjala naoštrena žica od gitare.Boju sam kupovao u knjižari, rotringovu. Imao sa tu sreću da su me roditelji podržavali pa sam mogao da tetoviram drugare u svojoj sobi.

Kroz par godina sam digao ruke od tetoviranja zbog nemogućnosti napretka i nabavke profesionalne opreme. U međuvremenu sam radio razne poslove, ali tetoviranje nisam nikad zaboravio. Zato sam 2005 godine kupio svoju prvu profesionalnu masinicu, par igala i par boja.

Drugari su imali poverenja u mene i nesebično su mi davali svoju kožu da vežbam.

Svoj studio sam otvorio 2008 godine u Zrenjaninu.

Životna prekretnica se desila kada sam 2009 otisao u Nemačku da tetoviram. Tada su počela da mi se otvaraju mnoga nova vrata u svetu tetovaža. Obilazio sam i učestvovao na mnogim tattoo konvencijama, često sam putovao i radio u mnogim studijima širom Evrope.

Već 2010 nastavljam dalje i stižem do Pariza, u Blood ink tattoo studio, gde sam i dan danas redovan guest artist.

Otvorio sam svoj novi studio u centru Zrenjanina 2018. Odlucujem da svoje vreme posvetim porodici a stečeno iskustvo musterijama iz Zrenjanina i šire okoline.