Jenny

tetovaze zrenjanin
Još kao dete sam pokazala interesovanje za umetnost. Crtala sam stalno iako sam bila redovna u školi crtanja godinama.
Prvu tetovažu sam poželela veoma mlada. Imala sam 13 godina kad sam ostvarila tu želju. Znala sam da je to moj put, ali bila sam premlada da razmišljam o tome.
Put u inostranstvo nakon punoletstva mi je pomogao da se pronađem. Upoznala sam tattoo artista koji mi je rekao da bi tetoviranje bio pravi posao za mene. Počela sam sve više da razmišljam o tome, da se raspitujem i da tražim osobu koja bi mi prenela znanje. Bez novca u stranoj zemlji bilo je gotovo neizvodljivo da platim kurs tetoviranja. Vratila sam se u Srbiju i veoma brzo krenula da stažiram u jednom studiju. Crtala sam, naucila sterilizaciju, održavanje, negu.. Nakon kratkog vremenskog perioda kupila sam opremu i svoju sobu sam koristila kao studio. Tetovirala sam besplatno drugare, poznanike, sve ljude koji su bili voljni da mi pomognu da uspem. Porodicu najviše. Kad sam počela da zarađujem napredovala mi je oprema, prostor za rad i naravno kvalitet mog rada.
Neko vreme imala sam studio u stanu u Beogradu i u Zrenjaninu. Non-stop sam putovala sto je bio iscrpljujuće. Odustala sam od Beograda  i opremila sam studio u Zrenjaninu.
Nakon što sam pomislila da je sve na mestu dobila sam priliku od  kolege Gorana da radim u profesionalnom tattoo studiju u centru grada. I eto sad sam tu. Prijatna i profesionalna atmosfera studija budi i odrzava kreativnost koju zaslužuju naši klijenti.