Odabir studija

primitive art tattoo studio

Kako izabrati pravi tattoo studio?

 

Znati sta želite. Znanje šta želite je ključ biranja tattoo studija i majstora koji će vam uraditi tetovažu. Zato je ovo na prvom mestu. Otići u najblizi tattoo studio, izabrati neku sliku iz kataloga i uraditi,  pogrešno je iz više razloga.

  • Nosićete plagijat na sebi. Verovatno je taj isti motiv tetoviralo vec više ljudi, možda i iz vašeg okruženja. Zamislite koliko to neugodno može biti ako se sretnete na ulici?
  • Niste istražili vašeg majstora i možete dobiti tetovažu ili stil tetovaže kakav niste želeli.

 

Indetifikujte najteži deo vase slike. Ako želite portret, potražite nekog ko je specijalizovan za taj stil. Ako želite glavu lava, nađite nekog ko je uradio nekog opasnog da vam se sviđa itd. Stilovi se razlikuju, kod svakog majstora ćete dobiti drugačiji rezultat.

 

Nađite prave preporuke. Osim radova koje možete videti na web sajtu i portfoliju, u većini slučajeva je bolje videti kako tetovaža izgleda uživo na koži. Razgovarajte sa prijateljima koji imaju tetovaže. Poslušajte njihova iskustva.

 

Ne idite u prljav studio. Studio mora biti čist i uredan! Ljudi u njemu treba da su profesionalni i odgovorni.

 

Na poslednjem mestu bih stavio cenu. Zdravlje nema cenu. Kvalitet ima. Tetovaža je luksuz bez kojeg se moze živeti. Ako nemate dovoljno novca za ono sto ste hteli, savetujem vam da sačekate da skupite pare da biste to i dobili. U suprotnom možete dobiti tetovažu kakvu niste hteli i skuplje ce vas koštati prepravljanje iste ili skidanje laserom. U nekim slučajevima i mnogo gori scenario kao sto su infekcija ili hepatitis koji ćete nositi ceo zivot.

 

Vise o cenama mozete pročitati ovde

 

Budite veoma izbirljivi. Pogrešan odabir studija može uticati na vaše zdravlje i doživotno nezadovoljstvo.

 

Zakažite svoj termin za konsultacije